May 6, 2014

ALL BLACK EVERYTHING

DORIS&DUKE jacket
ZARA lace dress
H&M jeans
ACNE shoes
& OTHER STORIES necklace

I rarely wear all black outfits. It seems to look damn good on everyone else but not on me. I'm not sure if it's my dark hair or what. I just need a little color in my life.
I'll get back to you (with a more colorful outfit) on thursday because tonight we're going on a cruise to Sweden with my girl Kaisa!

Pukeudun harvoin kokomustaan asuun. Se tuntuu näyttävän hiton hyvältä kaikkien muiden kuin itseni päällä. En sitten tiiä onko syynä tummat hiukset vai mikä. Tarvitsen vähän väriä elämään.
Palaan (värikkäämmän asun kanssa) torstaina, koska tänään lähden risteilylle Kaisan kanssa!

8 comments:

 1. Onnistunut kokomusta asu :) Nykyään näkyy enemmän sitä kokovalkoista, mutta kyllä tämäkin toimii loistavasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo kokovalkoinen on itelläkin nykyään kovemmassa kulutuksessa kuin tämä.. :)

   Delete
 2. Tosi kiva asu. Mä en käytä juuri koskaa kokomustaa enkä tykkää siitä yleensä muidenkaa päällä, se on helposti tylsä. Se vaatii ehdottomasti sit jotai muuta jujua, jänniä materiaaleja yms ja täs sun asus on tosi kiva noitten farkkujen ja jakun kontrasti. Ootko muuten repiny noi farkut ite? Mulla on täs haaveis farkkujen tuunaus projekti mut mulla ei oo mitää kokemusta aiheesta ja ku oon googletellukki niin en tajuu ohjeita. :D Olis kiva jos joku tekis aiheesta jonku tutoriaalin. Oon ompelutaidoiltani muutenki niin onneton.
  T. Virpi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, materiaaleilla on hyvä maustaa kun asu on pelkkää mustaa :) Tässä esim kiiltonahka, pitsi, revitty farkku. Ja joo revin farkut itse pari vuotta sitten, teen yleensä pienen reiän jota alan sitten repimällä suurentaa! Reunat rispaan saksilla :) Uhraa ekaksi sellaset farkut, joiden pilalle meneminen ei haittaa.

   Delete
 3. Just perfect! Love everything about this black look!

  xx pauline
  classycroissant.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. This look is so bold yet feminine! Great look! http://madelienerose.com/

  ReplyDelete