February 14, 2014

ALL BLACK


ESPRIT shirt
H&M TREND coat
ESPRIT pants
ESPRIT bag
ACNE shoes

Niin kuin ootte ehkä huomanneet, oon viime aikoina pukeutunut usein Espritin vaatteisiin. Oon todella nirso kaikenlaisessa mainostuksessa, enkä helposti lähde mihinkään sellaiseen mukaan. Jos kuitenkin johonkin tykästyn, seison sen takana enemmän kuin mielelläni. Kaikki ennakkoluuloni Espritin vaatteiden "tätimäisyydestä" ovat tämän tutustumisen myötä pyyhkiytyneet ja voin rehellisesti sanoa, että tuun tästä lähin hankkimaan housuni sieltä. 

As you may have noticed, I've been wearing a lot of Esprit lately. I'm very picky when it comes to advertising, and I rarely take part in anything like it. But if I like something, I'm more than happy to stand behind it. In this case, all my prejudices towards Esprit are long gone and I can honestly say that this is the place I'm gonna buy my pants from from now on.

in collaboration with Esprit Porvoo

2 comments:

  1. Mun mielestä se on kunnioitettava piirre, että lähtee kriittisesti pohtimaan yhteistyötarjouksia! Pitää varmaan itsekin käydä tsekkailemassa espritin tarjontaa, sillä mulla on vielä päässä just se niiden vaatteiden tätimäisyys. Olen aina kävellyt kaupan ohi ajattelematta mahdollisuutta, että voisin käydä sieltä ostamassa jotain, mutta noi sun päällä olevat vaatteet näyttää hiton hyvältä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, välillä vaan suojelen tätä blogiani vähän liiaksikin kaikilta yhteistyöjutuilta.. :D Ja onhan siellä esim. se business-puoli, joka ei omaan makuun sillälailla kolahda, mutta housut on ehdottomasti kokeilun arvoset, samoin monet yläosat vaikka vähän oversizenä niin ei oo niin tyköistuvaa ;)

      Delete