January 3, 2014

TOUGH DECISIONS

Huomaa, että kevät on tuloillaan, kun iskee halu tehdä jotain uutta hiuksille, - tai tässä tapauksessa jotain vanhaa. Kohtapuoliin olen heilunut otsatukassa vuoden päivät ja tykännyt ihan hirveesti, mutta nyt oikeanpuoleisen kuvan lookki taas innostais. 
Apua?

It's a clear sign of spring when I get the urge to do something new to my hair, - or in this case something old. Soon I've been rocking the fringe for a year and liked it a lot, but now the look on the right again interests me.
Help?

3 comments:

  1. Otsatukattoman lookin kanssa ei tarvitse käydä kampaajalla niin usein:). Sillon kun itselläni oli otsahiukset, nii ne rasvottu nopeemmin kun muu tukka, ja sit pesin niitä aina lavuaarissa... Toinen oma kokemus on et otsahiukset ja tuuli ei sovi yhteen - ollenkaan! Mä siis koen, että koko pitkät hiukset on paljon helpommat ja huolettomammat. Mutta sanot kuitenkin viihtyväs otsatukankin kanssa hyvin....että kai molemmilla on puolensa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo kieltämättä otsis aiheuttaa enemmän ongelmia kuin toi toinen vaihtoehto.. Ääh, oon vielä niin kiikunkaakun että ehkä mä vielä ainakin kerran pätkäsen tästä ja sit lähen kasvattamaan.. :)

      Delete