December 9, 2013

091213


Waistcoat / H&M Trend
Knit & skirt / Zara

Hame ja sukkikset on alaosa, jota ei enää muutaman pakkasasteen päästä pysty kuvittelemaankaan ulkokäyttöön. Nautitaan minimitoista vielä kun voidaan ja kestetään. 
Jouluksi voisinkin toivoa muutaman parin housuja.

After a few more minus degrees it's going to be way too cold to wear skirt and tights. Let's enjoy the mini lenghts while we still can.
I could actually wish for a few pair of new pants for christmas.

10 comments:

 1. Mä meinasin jäätyä tonne tänään vaikka mulla oli kaikki paksuimmat vaatteeni päällä.:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun ois pitänyt olla Porvoossa, täällä kolossa tuntuu aina lämpimämmältä kuin muualla Suomessa! ;)

   Delete
 2. I try not to care about cold weather and still wear skirts with tights. You just have to choose thicker ones and you barely feel cold.

  - http://despite-the-style.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yup, I had no problems wearing this yesterday! Thicker tights are a bit of a no no for me, don't know why. Maybe I could try to change that this winter..

   Delete
 3. Kyllähän tuollaiset ohuet sukkikset on kivannäköiset, mutta kyllä nyt on jo aika kaivaa jotkut termo-sukkahousut jalkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mikä ilonpilaaja.. Kyllä täällä Porvoossa ohuilla sukkiksilla vielä helposti huitelee! Mutta joo, voisi niihin paksumpiinkin yrittää totutella.. :)

   Delete
 4. pitkän takin kanssa voi käyttää viel sukkiksii:)
  toi sun liivi on niin ihana! oon itekki yrittäny löytää jotain kivaa, vähän pitempää liivii, mut aina kun jotain oikeesti haluaa, nii eihän sellasta ikinä löydä...:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, siinä tulikin inspis huomiseen asuun!
   Ja joo, noinhan siinä yleensä käy.. Zarassa on ollu viime aikoina parikin ihanaa liiviä, mutta hintakin on sitten vähän suolasempi kuin tän mun H&M-version.. Onnea etsintään!

   Delete
 5. Cool look, love how layers come together both from skirt and blazer!

  ReplyDelete